Najnovšie recenzie zo sekcie Žartovné predmety
Navrhujem dodávať aj podložku na vyplňovanie, inak sa papier pri vyplňovaní trhá.
Spokojnosť
- použité české tlačivá, skúste aj slovenské
Keby boli slovenské tlačivá, tak 100% spokojnosť.
Spokojnosť
Prvé sklamanie s Vašimi službami. Objednal som si doláre (euro nie je v objednávke) ako darček do USA a prišli mi eurá.
- Kúpila som kolegyni ako darček k meninám- páčil sa veľmi
Kvalitne spracovaný výrobok, iný ako ostatné zápisníky dá sa povedať nezvyčajný a veľmi pekný. Tento produkt by som odporúčala. Dávala som ho ako darček a veľmi sa páčil.
Krásna pomerne vysoká palica, pevná, vyzerá dobre, určite poteší a pobavi obdarovaneho. Odporúčam
- slabý výkon motorčeka
Vtipny darcek UNI
Pekny darcek pre chlapa
neviem hodnotiť bol to darček
- su dost velke a kvalitne
- ak chcete niekoho nasrať, dajte mu to napr. do postele, do polievky, na rohožku.....
- neskutočne reálne
- nechutná gebudzina
nechutná gebudzina
- Rubikova kocka sa pri prvom pokuse o pohyb rozpadla, nedala sa vôbec otočiť, a nedá sa samozrejme poskladať späť. Zostalo nám len niekoľko kúskov malých kocočiek, ktoré na nič neslúžia. Úplne zbytočne vyhodené peniaze
Už nikdy viac, vzhľadom na nízku cenu sa asi ani nedalo nič iné čakať. A tiež sa mi zdala dlhá doba dodania tovaru - 4 pracovné dni, 6 dní od zaplatenia. Reklamovať nebudem, 5 eur mi za to nestojí, ale viem kde objednávať nebudem. Ďakujem aj za túto skúsenosť
všetci sa dobre pobavili
Ešte som neskúšala.
- Výhodná cena za kvalitný výrobok
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »